Štampa
Avio-kompanija ostavila putnike u Meksiku: "Snađite se sami"

Desetine putnika ostalo je zaglavljeno na aerodromu u Meksiku nakon što je nakon prinudnog sletanja američka avio-kompanija San Kantri erlajns odlučila da ne pošalje drugi avion koji bi ih pokupio.

Prinudno sletanje aviona prouzrokovale su snežne padavine, koje su na Međunarodni aerodrom Mineapolis-Sent Pol sručile tridesetak centimetara snega, piše Biznis insajder.

Nažalost, letovi kompanije ka Los Kabosu i Mazatlanu bili su sezonske prirode, a otkazani letovi bili su poslednji u sezoni, tako da je putnicima, umesto preusmeravanja na drugi let, isplaćena puna cena karte i rečeno da sami biraju svoj let.

Izvršni direktor kompanije saopštio je da u tom trenutku nisu imali na raspolaganju nijedan slobodan avion, što znači da bi morali da otkažu neki drugi let u slučaju da pošalju jednu od svojih letelica u Meksiko.

Kompanija takođe nema saradnju sa drugim avio-kompanijama po pitanju prebacivanja putnika na njihove letove u vanrednim situacijama.

Izvor:b92.net

e-max.it: your social media marketing partner

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, putnoosiguranje.com koristi Cookije da bi poboljšao korisničko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte više