Facebook-u
Twitter-u
Pokretanje turistiÄke industrije 2021?

Ministarstvo turizma trenutno radi na predlogu protokola o sigurnom ulasku turista koji dolaze u GrÄku, nakon što dolazak turista bude dozvoljen, otkrio je zamenik ministra turizma Manos Konsolas tokom onlajn TV programa, u okviru segmenta posvećenog turizmu.

On je sinoć predvideo da će se turistiÄka industrija ponovo pokrenuti 2021. godine i da će Ministarstvo izraditi plan za "prepakivanje" grÄkog turistiÄkog proizvoda u novim uslovima, prenela je ANA.

Konsolas se, takoÄ‘e, osvrnuo na bezbednosnu mrežu koja se postavlja za sve turistiÄke aktivnosti, poput smanjenja poreskih stopa i rekao da će uskoro biti izdata saopštenja.

On je sugerisao da bi razvoj tematskog turizma mogao znaÄiti napedak za grÄki turizam, kao i uspostavljanje GrÄke kao meÄ‘unarodnog centra za turistiÄko obrazovanje i obuku.

Izvor: b92.net

e-max.it: your social media marketing partner
  • Putno osiguranje po vaÅ¡oj meri
  • TRIGLAV PUTNO OSIGURANJE
  • GENERALI PUTNO OSIGURANJE
  • UNIQA putno osiguranje

AQUA PARKOVI SRBIJE

Vremenske prilike

Srbija

Danas
18°C
Vazdušni pritisak: 1007 hPa
Padavine: 0 mm
Vetar: JJZ
Brzina vetra: 15 km/h
Sutra
26°C
2024-03-30
28°C
2024-03-31
26°C
2024-04-01
27°C
2024-04-02
20°C
UV INDEX

Kursna lista

Adver City

Scroll to top

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poÅ¡tovanju privatnosti, putnoosiguranje.com koristi Cookije da bi poboljÅ¡ao korisniÄko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte viÅ¡e