Štampa
Pokretanje turističke industrije 2021?

Ministarstvo turizma trenutno radi na predlogu protokola o sigurnom ulasku turista koji dolaze u Grčku, nakon što dolazak turista bude dozvoljen, otkrio je zamenik ministra turizma Manos Konsolas tokom onlajn TV programa, u okviru segmenta posvećenog turizmu.

On je sinoć predvideo da će se turistička industrija ponovo pokrenuti 2021. godine i da će Ministarstvo izraditi plan za "prepakivanje" grčkog turističkog proizvoda u novim uslovima, prenela je ANA.

Konsolas se, takođe, osvrnuo na bezbednosnu mrežu koja se postavlja za sve turističke aktivnosti, poput smanjenja poreskih stopa i rekao da će uskoro biti izdata saopštenja.

On je sugerisao da bi razvoj tematskog turizma mogao značiti napedak za grčki turizam, kao i uspostavljanje Grčke kao međunarodnog centra za turističko obrazovanje i obuku.

Izvor: b92.net

e-max.it: your social media marketing partner

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, putnoosiguranje.com koristi Cookije da bi poboljšao korisničko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte više