Facebook-u
Twitter-u

Poslednjih godina, na doma─çem turisti─Źkom tr┼żistu sve se više pojavljuje i upotrebljava termin Last minute, što u ponudama doma─çih agencija, tako i na raznim specijalizovanim sajtovima, TV reklamama, oglasima u novinama... A šta je u suštini First minute?

Šta je first minute?

First minute punude su izrazito povoljni turisti─Źki aran┼żmani kada Vaš aran┼żman mo┼żete uplatiti po veoma povoljnijim uslovima, pre nego što postane aktuelan. Osim ostvarivanja posebnog popusta, nudi Vam se i širi izbor smeštajnih kapaciteta nego u kasnijim opcijama, kao i više mogu─çnosti pla─çanja aran┼żmana. First minute, tj popusti za rani buking, uslovljeni rezervacijom do odre─Ĺenog datuma, ponekad za odre─Ĺeni period boravka. Za sezonu Letovanje najve─çi popusti su do kraja januara, a zatim zavisno od hotela i do kraja aprila.

Zašto sada uplatiti letovanje?

Stvarno, postavlja se pitanje zbog ─Źega bi neko rezervisao letovanje 6 meseci ranije. Rezervacija letnjih aran┼żmana u ovom periodu nosi nekoliko pogodnosti. Kod po─Źetka prodaje aran┼żmana, i kod first minute ponuda svi kapaciteti su slobodni, što Vam daje mog─çnost da u odredjenoj vili odaberete broj apartmana, sprat, pogled... Pored toga, tu su i popusti za uplatu u celosti koji mogu da budu u visini i do -30%. Ukoliko putujete kolima, uplatom u celosti i dobijanjem popusta uštede─çete dovoljno da mo┼żete da platite putne troskove za automobil. Zvu─Źi primamljivo, zar ne?

Prednosti First minute

Ovakve ponude su osmišljene za one turiste koji ve─ç znaju šta ┼żele i gde ho─çe da letuju, stoga ┼żele da svoje sobe bukiraju na vreme. Klju─Źna stvar je brzo reagovati! Glavna prednost ovih ponuda - sve sobe su slobodne! Imate mogu─çnost da sami birate destinaciju, smeštajni objekat, neretko i sprat, pogled, vrstu kreveta, na─Źin pla─çanja. Ukoliko ceo aran┼żman isplatite prilikom rezervacije, ostvarujete celokupan popust, mada, ima i ponuda gde dobijate popust samo uplatom akontacije. Dakle, koje su prednosti? Na vreme rezervišete sobu koju ┼żelite, ukoliko platite sve prilikom rezervacije uzimate velik popust, ili uplatite akontaciju, dobijate aran┼żman po sni┼żenoj ceni, a vi vaše putovanje pla─çate na rate do polaska. Mo┼że li bolje?

Razlika izme─Ĺu First i Last minute

Kod First minute i ranih uplata, kao što smo ve─ç rekli, imate mogu─çnost da sami birate destinaciju, smeštajni objekat, neretko i sprat, pogled, vrstu kreveta, na─Źin pla─çanja, dok u last minute varijanti kupuje se ono što je ostalo. Najviše ─çete uštedeti ako se odlu─Źite da svoje letovanje tempirate van sezone i ako nemate nekih preteranih zahteva. Tako vas desetodnevni aran┼żmani za Gr─Źku u maju i junu sa sve prevozom i terasom koja gleda na pu─Źinu mo┼że koštati od 50 do 100 evra. Tako da je naš savet, ukoliko znate kada mo┼żete da uzmete godišnji odmor, naša topla preporuka je da rezervaciju izvršite tokom zime (decembar - mart), jer samim tim imate ve─çu mogu─çnost biranja kapaciteta, kao i više vremena da platite aran┼żman.

e-max.it: your social media marketing partner
  • Putno osiguranje po va┼íoj meri
  • TRIGLAV PUTNO OSIGURANJE
  • GENERALI PUTNO OSIGURANJE
  • UNIQA putno osiguranje

AQUA PARKOVI SRBIJE

Vremenske prilike

Srbija

Danas
23┬░C
Vazdušni pritisak: 1015 hPa
Padavine: 0 mm
Vetar: IJI
Brzina vetra: 19 km/h
Sutra
26┬░C
2024-05-27
27┬░C
2024-05-28
26┬░C
2024-05-29
25┬░C
2024-05-30
25┬░C
UV INDEX

Kursna lista

Adver City

Scroll to top

U skladu sa novim Pravilima i uslovima kori┼í─çenja i Polisom o po┼ítovanju privatnosti, putnoosiguranje.com koristi Cookije da bi pobolj┼íao korisni─Źko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadr┼żaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte vi┼íe