Facebook-u
Twitter-u
Vauceri za Zlatibor

Svi koji požele da po nižoj ceni provedu uskršnje praznike i vrele letnje dane na jednoj od najlepših srpskih planina Zlatiboru, mogu to već danas da obezbede preuzimanjem vaučera na štandu „Dunav osiguranja“ na 39. beogradskom Sajmu turizma.

Naime, Odmaralište „Dunav“ na Zlatiboru izašlo je na ovogodišnji sajam sa dve ponude, od kojih prva podrazumeva da preuzimanjem vaučera svi ostvaruju popust od 30 odsto.
Kako je objasnio direktor tog odmarališta Duško Kovačević, popust se može ostvariti preuzimanjem vaučera na štandu „Dunav osiguranja“ i važi od danas, kada je sajam počeo, pa do 24. aprila.
Za taj period cene sa popustima se, kaže Kovačević, kreću od 2.380 dinara po osobi u trokrevetnoj sobi do 3.815 dinara po osobi za smeštaj u apartmanu.
Ono što će posebno obradovati mnoge roditelje, deca uzrasta do sedam godina ne plaćaju smeštaj u pratnji roditelja, a za decu od sedam do 12 godina dnevno se plaća 1.190 dinara, na bazi polupansiona. Ovaj popust za posete Odmaralištu „Dunav“ na Zlatiboru važi i u vreme uskršnjih praznika, odnosno tokom celog prolećnog raspusta.

„U okviru cene gostima su na raspolaganju i usluge relaks centra koje se ogledaju u korišćenju fitnes i spa centra, kao i dečje igraonice i animacijskih programa za decu, zato toplo preporučujem posetiocima da preuzmu vaučer i iskoriste ponudu“, istakao je Kovačević.

Uz Odmaralištu „Dunav“ ove godine se, osim jeftinijeg Uskrsa, može i jeftinije letovati.

Naime, na štandu „Dunav osiguranja“ predstavljena je i rana promocija za leto sa 20 odsto popusta.

Gosti koji se pak odluče za sedmodnevni boravak, objasnio je Kovačević, pored tih 20 odsto popusta mogu da ostvare i dodatnih 30 odsto.

Rezervacijom smeštaja u periodu od 1. jula do 3. septembra ove godine, posetioci štanda „Dunav osiguranja“ na Sajmu turizma obezbeđuju popust od 20 odsto na standardne cene, uz mogućnost spajanja popusta koje Odmaralište odobrava na dužinu boravka.

Pored rezervacije smeštaja u navedenom terminu, uslov za ostvarivanje popusta jeste avansna uplata od 50 odsto cene najkasnije do 26. maja. Cene se, zavisno od dužine boravka, kreću od 2.800 dinara dnevno za uslugu polupansiona za smeštaj u sobi pa naviše, u zavisnosti od izabrane smeštajne jedinice. Deca uzrasta do sedam godina imaju gratis smeštaj i polupansion, dok se za stariju decu, od sedam do 12 godina, plaća 1.360 dinara dnevno.

I za letnji period, Odmaralište „Dunav“ na Zlatiboru pripremilo je animacijski program za decu, obezbedilo dečju igraonicu, u čiju cenu ulaze i usluge relaks centra.

Izvor: dunav.com

e-max.it: your social media marketing partner
  • Putno osiguranje po vašoj meri
  • TRIGLAV PUTNO OSIGURANJE
  • GENERALI PUTNO OSIGURANJE
  • UNIQA putno osiguranje

AQUA PARKOVI SRBIJE

Vremenske prilike

Srbija

Danas
18°C
Vazdušni pritisak: 1026 hPa
Padavine: 0 mm
Vetar: ZSZ
Brzina vetra: 11 km/h
Sutra
22°C
2023-10-06
22°C
2023-10-07
25°C
2023-10-08
25°C
2023-10-09
20°C
UV INDEX

Kursna lista

Adver City

Scroll to top

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, putnoosiguranje.com koristi Cookije da bi poboljšao korisničko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte više