Najnoviji napadi doveli do vanrednog stanja - Putno osiguranje

Facebook-u
Twitter-u
Egipat

Egipat je proglasio vanredno stanje koje će trajati naredna tri meseca nakon terorističkih napada pripadnika Islamske države na dve crkve u kojima je poginulo najmanje 44 vernika.

Bombaši samoubice su 9. aprila izazvali eksplozije u katedrali svetog Marka u Aleksandriji i crkvi Mar Girgis u gradiću Tanta na severu zemlje. Vanredno stanje omogućava vlastima da sprovodu hapšenja bez naloga, ograniče slobodno kretanje ljudi i javne skupove, prate sve oblike komunikacija i da uhapse svakoga osumnjičenog za kršenje vanrednog stanja. Ovu meru je najavio predsednik države Abdel Fatah el Sisi. Iako ona mora biti odobrena od strane parlamenta pre implementacije, predsednik ima podršku većine članova parlamenta, koji je, inače, već rasporedio trupe širom zemlje kako bi zaštitio vitalnu infrastrukturu.

Izvor: travelmagazine.rs

e-max.it: your social media marketing partner
  • Putno osiguranje po vašoj meri
  • TRIGLAV PUTNO OSIGURANJE
  • GENERALI PUTNO OSIGURANJE
  • UNIQA putno osiguranje

AQUA PARKOVI SRBIJE

Vremenske prilike

Srbija

Danas
3°C
Vazdušni pritisak: 1023 hPa
Padavine: 0 mm
Vetar: IJI
Brzina vetra: 13 km/h
Sutra
6°C
2022-11-30
6°C
2022-12-01
5°C
2022-12-02
6°C
2022-12-03
8°C
UV INDEX

Kursna lista

Adver City

Scroll to top

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, putnoosiguranje.com koristi Cookije da bi poboljšao korisničko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte više