Facebook-u
Twitter-u
Presedanja su zapravo najzabavniji deo putovanja

Mnogi smatraju da su avionska presedanja vrlo naporna, ali vlasnica turističke agencije Njujork sity Sijena Čarls ima drugačiju filozofiju – to je savršen način da obiđete još neku destinaciju.

“Mesto na kojem presedam je uvek u planu za obilazak. Nekada se ispostavi da su te destinacije uzbudljivije nego one na koje putujem“, rekla je za “Njujork tajms“ i podelila nekoliko saveta kako da presedanja učinite uzbudljivim:

Planirajte presedanja stateški

Ako putujete na Maldive, planirajte da presedate u Dubaiju kako biste ujedno mogli i taj grad da obiđete. Takođe, presedanje može biti i u povratku, a zavisno od vremena koje imate, isplanirajte i obilazak grada u kojem se nalazite, posebno ako vaš pasoš ne zahteva vizu sa to mesto.

Presedanje koje traje ceo dan? Sjajno!

Ako je čekanje između letova duže od osam sati, nemojte biti demoralisani! To je sjajna prilika da obiđete, tačnije imate izlet u gradu. Na primer, ako putujete za SAD, sjajno mesto za presedanje je Pariz, a osam sati je više nego dovoljno da se prošetate i uživate u francuskom kroasanu u nekom od divnih lokala u gradu.

Neka presedanje bude "jeftino“

Nekoliko sati, pa čak i u nekim od najvećih metropola sveta ne mora mnogo da vas košta. Štaviše, avio-kompanije poput Singapur erlajnsa i Emirejtsa imaju i promocije gradova u kojima su stacionirani aerodromi i organizuju obilaske „na brzinu“ za one koji baš tu presedaju iz aviona u avion.

Izvor: b92.net

e-max.it: your social media marketing partner
  • Putno osiguranje po vašoj meri
  • TRIGLAV PUTNO OSIGURANJE
  • GENERALI PUTNO OSIGURANJE
  • UNIQA putno osiguranje

AQUA PARKOVI SRBIJE

Vremenske prilike

Srbija

Danas
18°C
Vazdušni pritisak: 1006 hPa
Padavine: 0 mm
Vetar: J
Brzina vetra: 15 km/h
Sutra
26°C
2024-03-30
28°C
2024-03-31
27°C
2024-04-01
27°C
2024-04-02
19°C
UV INDEX

Kursna lista

Adver City

Scroll to top

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, putnoosiguranje.com koristi Cookije da bi poboljšao korisničko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte više