Najjeftinija destinacija za letovanje do 200 evra u regionu - Putno osiguranje

Facebook-u
Twitter-u
Najjeftinija destinacija za letovanje do 200 evra u regionu

Iako je pre nekoliko godina veliki broj Srba letovao u Bugarskoj čini se da se ta brojka znatno smanjila. Ipak, Bugarska nastavlja da privlači turiste iz Evrope, ponajviše zbog toga što je najjeftinija destinacija u regionu.

  • 60 dinara = 1 lev
  • S obzirom na to da se graničimo sa Bugarskom, većina turista se opredeljuje za sopstveni prevoz. U tom slučaju treba imati na umu da vam zelena karta nije potrebna, a osim pokazivanja pasoša i saobraćajne dozvole, na granici ćete morati dak upite vinjetu koja za sedam dana košta 8, a za mesec dana 15 evra.
  • Cene prehrambenih namirnica su u Bugarskoj daleko jeftinije nego u Srbiji, ali su cigarete skuplje.
  • Cene aranžmana su ubedljivo najjeftinije od svih destinacija u okruženju, pa tako u jeku sezone, tačnije u julu i avgustu autobuski prevoz i smeštaj na bazi deset noćenja možete platiti u proseku oko 170 evra.

Nesebar i Sunčev Breg nalaze se na poluostrvu 35 kilometara severno od lučnog grada Burgasa. Kako je Nesebar podeljen u dva dela, na stari i novi deo grada, treba istaći da je stari deo grada stavljen pod zaštitu UNESCO-a i da je svetski najpopularniji deo Bugarske.

Sunčev Breg se nalazi uz sam Nesebar, a ovaj hotelski kompleks nastao je u zaleđu preko 8 kilometara dugačke plaže. Milion turista godišnje odmara u Sunčevom Bregu, a treba napomenuti da je najpopularniji kod omladine.

Stari grad Nesebar

Srpske agencije nude i Primorsko, gradić koji se nalazi 50 kilometara južno od Burgasa koji svojom arhitekturom na malom poluostrvu definitivno opravdava svoj naziv. Pet kilometara južnije nalazi se Kiten, koje preko leta ugosti preko 50 hiljada turista i predviđen je za porodični odmor. Cene aranžmana u ovim letovalištima su nešto skuplja i iznose od 250 do 340 evra.

Zlatni Pjasci su definitivno biser bugarske rivijere, a nalaze se na 18 kilometara severno od Varne i predstavljaju najluksuznije bugarsko letovalište. Veliki broj restorana, prodavnica, klubova, dobra lokacija i blizina poznatim gradovima, ali i pregršt zabavnih sadržaja zaslužni su što cena letovanja iznosi preko 300 evra.

Izvor:b92.net

e-max.it: your social media marketing partner
  • Putno osiguranje po vašoj meri
  • TRIGLAV PUTNO OSIGURANJE
  • GENERALI PUTNO OSIGURANJE
  • UNIQA putno osiguranje

AQUA PARKOVI SRBIJE

Vremenske prilike

Srbija

Danas
3°C
Vazdušni pritisak: 1023 hPa
Padavine: 0 mm
Vetar: IJI
Brzina vetra: 13 km/h
Sutra
6°C
2022-11-30
6°C
2022-12-01
5°C
2022-12-02
6°C
2022-12-03
8°C
UV INDEX

Kursna lista

Adver City

Scroll to top

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, putnoosiguranje.com koristi Cookije da bi poboljšao korisničko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte više