Facebook-u
Twitter-u
20% popusta na Putno osiguranje, povodom Sajma turizma

Sava osiguranje, povodom Sajma turizma koji se odr┼żava u Beogradu od 21-24. februara 2019. godine, organizuje specijalnu sajamsku akciju za Putno osiguranje.

Posetiocima Sajma turizma, Sava osiguranje ─çe omogu─çiti da, na svom štandu broj 2220 u hali 2, na nivou A, nakon registracije preko webshop aplikacije dobiju Promo kod sa kojim ostvaruju 20% popusta na premiju osiguranja, prilikom kupovine polise Putnog osiguranja.

U istom periodu od 21-24. februara 2019. godine, svi koji ne budu u mogu─çnosti da do─Ĺu na Sajam turizma mo─çi ─çe da, preko sajta Sava osiguranja (https://webshop.sava-osiguranje.rs/), preuzmu Promo kod.

Popust od 20%, odnosno dobijeni PROMO KOD mo┼że se iskoristiti za kupovinu jedne polise Putnog osiguranja.

Promo kod se mo┼że dobiti samo u toku trajanja akcije, od 21-24. februara, ali kako ve─çina gra─Ĺana još uvek nije odabrala termin i destinaciju za svoje letovanje ili neko drugo putovanje, omogu─çeno je da Promo kod mogu iskoristiti do 30.06.2019. godine i tako sebi obezebede povoljniju polisu Putnog osiguranja do po─Źetka letnje sezone.

Detaljnije informacije i uslovi Putnog osiguranja nalaze se na stranici: https://bit.ly/Sava-putovanje

Sava osiguranje poziva sve posetioce Sajma turizma, kao i gra─Ĺane koji planiraju da putuju u narednim mesec ima, da iskoristite ovu jedinstvenu priliku i obezbede na jednostavan i brz na─Źin povoljno osiguravaju─çe pokri─çe za individualno ili porodi─Źno putovanje.

e-max.it: your social media marketing partner
  • Putno osiguranje po va┼íoj meri
  • TRIGLAV PUTNO OSIGURANJE
  • GENERALI PUTNO OSIGURANJE
  • UNIQA putno osiguranje

AQUA PARKOVI SRBIJE

Vremenske prilike

Srbija

Danas
14┬░C
Vazdušni pritisak: 1007 hPa
Padavine: 0 mm
Vetar: JI
Brzina vetra: 20 km/h
Sutra
17┬░C
2024-02-25
18┬░C
2024-02-26
20┬░C
2024-02-27
19┬░C
2024-02-28
18┬░C
UV INDEX

Kursna lista

Adver City

Scroll to top

U skladu sa novim Pravilima i uslovima kori┼í─çenja i Polisom o po┼ítovanju privatnosti, putnoosiguranje.com koristi Cookije da bi pobolj┼íao korisni─Źko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadr┼żaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte vi┼íe