Oni su najgori turisti na svetu!!! - Putno osiguranje

Facebook-u
Twitter-u
Oni su najgori turisti na svetu!!!

Amerikanci su dugo važili za najomraženije turiste na svetu. Danas je situacija drugačija.

Čini se, međutim, da su ih prethodne sezone nadmašili Britanci.

Istraživanje koje je sproveo portal Living Social pokazalo je da većina ljudi na svetu smatra Britance najgorim turistima, vrenose „Frankfurtske vesti“.

Štaviše, nazvani su "turističkim huliganima", a istraživanje koje je sproveo Skyscanner proglasilo ih je najgorim u čak pet kategorija u kojima su navedeni razlozi: "ne žele da nauče jezik", "pijani su i ne poštuju zakone", "ne ostavljaju bakšiš".

Zanimljivo je da su Britanci bili u većini među učesnicima ispitivanja, što znači da i sami ne žele da putuju sa svojim sunarodnicima.

Istraživanje Expedia iz 2009. godine stavilo je na prvo mesto najomraženijih turista Francuze zato što su "škrti, nepristojni i imaju averziju prema stranim jezicima".

Iste godine druga firma na osnovu ispitivanja putnika širom sveta došla je do zaključka da su Rusi u stvari najnepoželjniji, jer su "glasni, pohlepni, razmetljivi" i zato što "podriguju, kradu ležaljke i idu preko reda na šalterima".

Izvor: b92.net

e-max.it: your social media marketing partner
  • Putno osiguranje po vašoj meri
  • TRIGLAV PUTNO OSIGURANJE
  • GENERALI PUTNO OSIGURANJE
  • UNIQA putno osiguranje

AQUA PARKOVI SRBIJE

Vremenske prilike

Srbija

Danas
3°C
Vazdušni pritisak: 1023 hPa
Padavine: 0 mm
Vetar: IJI
Brzina vetra: 13 km/h
Sutra
6°C
2022-11-30
6°C
2022-12-01
5°C
2022-12-02
6°C
2022-12-03
8°C
UV INDEX

Kursna lista

Adver City

Scroll to top

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, putnoosiguranje.com koristi Cookije da bi poboljšao korisničko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte više