Porodici u Grčkoj dovoljan je DŽEPARAC od 370 evra pod uslovom da se pridržava četiri PRAVILA - Putno osiguranje

Facebook-u
Twitter-u

Uz sva poskupljenja, ali ne drastična, Grčka je i ove turističke sezone najpopularnija destinacija za srpske turiste, a cene namirnica razlikuju se od letovališta do letovališta.

Prema računici "Blica", porodica koja ne nosi hranu i planira da se svakodnevno snabdeva u marketima uz najmanje jedan ručak u restoranu za 10 dana i kupovinu obroka u kioscima brze ishrane, treba da ponese najmanje još 370 evra.

Cene u grčkim marketima su veće od aktuelnih cena u Srbiji, ali i dalje za 10 dana života u Grčkoj naši turisti, bilo da letuju sami, u paru ili porodično, mogu da jedu ukusno a povoljno. Takozvane pristojne cene, najčešće proizvoda koji su na akciji, a kojih ima često.

Mogu li Srbi da uštede?

U turističkim agencijama i prema rečima naših turista koji su se vratili ovih dana iz Grčke, cene na ostrvima su veće, ali je ta razlika do jednog evra.

Izvor: blic.rs

e-max.it: your social media marketing partner
  • Putno osiguranje po vašoj meri
  • TRIGLAV PUTNO OSIGURANJE
  • GENERALI PUTNO OSIGURANJE
  • UNIQA putno osiguranje

AQUA PARKOVI SRBIJE

Vremenske prilike

Srbija

Danas
20°C
Vazdušni pritisak: 1012 hPa
Padavine: 3 mm
Vetar: I
Brzina vetra: 6 km/h
Sutra
17°C
2021-09-21
18°C
2021-09-22
17°C
2021-09-23
19°C
2021-09-24
20°C
UV INDEX

Kursna lista

Adver City

Scroll to top

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, putnoosiguranje.com koristi Cookije da bi poboljšao korisničko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte više