Facebook-u
Twitter-u
Uredbom Vlade omogu─çeno zamensko putovanje, povra─çaj novca do 15. januara 2022.

Ukoliko zamensko putovanje ne bude realizovano do tog datuma gra─Ĺani imaju pravo na povra─çaj upla─çenog novca do 15. januara 2022. godine.

Vlada Srbije je na dana┼ínjoj sednici usvojila Uredbu o ponudi zamenskog putovanja za turisti─Źko putovanje koje je otkazano ili nije realizovano zbog bolesti izazvane pandemijom korona virusa.

Uredba omogu─çava da gra─Ĺani koji su uplatili turisti─Źki aran┼żman do 15. marta ove godine imaju mogu─çnost da sa agencijama dogovore zamensko putovanje koje mogu da iskoriste najkasnije do 31. decembra 2021. godine.

Ukoliko zamensko putovanje ne bude realizovano do tog datuma gra─Ĺani imaju pravo na povra─çaj upla─çenog novca do 15. januara 2022. godine.

Novo putovanje se u dogovoru agencije i putnika mo┼że realizovati na istoj ili drugoj destinaciji i to u iznosu ne manjem od onog koji je putnik uplatio agenciji za putovanje koje nije iskoristio.

Zaklju─Źivanje novog ugovora o putovanju izme─Ĺu agencije i putnika ─çe biti obezbe─Ĺeno polisama osiguranja.

Izvor: telegraf.rs

 

e-max.it: your social media marketing partner
  • Putno osiguranje po va┼íoj meri
  • TRIGLAV PUTNO OSIGURANJE
  • GENERALI PUTNO OSIGURANJE
  • UNIQA putno osiguranje

AQUA PARKOVI SRBIJE

Vremenske prilike

Srbija

Danas
33┬░C
Vazdušni pritisak: 1010 hPa
Padavine: 0 mm
Vetar: ZSZ
Brzina vetra: 9 km/h
Sutra
37┬░C
2024-07-16
40┬░C
2024-07-17
37┬░C
2024-07-18
36┬░C
2024-07-19
34┬░C
UV INDEX

Kursna lista

Adver City

Scroll to top

U skladu sa novim Pravilima i uslovima kori┼í─çenja i Polisom o po┼ítovanju privatnosti, putnoosiguranje.com koristi Cookije da bi pobolj┼íao korisni─Źko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadr┼żaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte vi┼íe