Facebook-u
Twitter-u
Putno zdravstveno osiguranje u slučaju COVID 19

Koliko god pažljivo planirali putovanje, moguće su brojne neprijatnosti. Troškovi medicinskih usluga mogu biti i do više hiljada evra, bez obzira da li se putuje poslovno ili privatno

Triglav osiguranje je u ponudu uključilo proširenje pokrića za slučaj bolesti COVID 19 izazvane virusom SARS COV-2.

Ugovaranjem Putnog zdravstvenog osiguranja biće pokriveni (pored standardnih uslova) neophodni medicinski pregledi ovlašćenog lekara i medicinski opravdano testiranje na bolest COVID 19 u slučaju ispoljavanja simptoma infekcije, a u cilju dijagnostifikovanja i pružanja hitne medicinske pomoći. Pacijent u slučaju oboljenja ima pokrivene lekove u vanbolničkom lečenju, ali i bolničko lečenje i repatrijaciju. Sva pokrića osiguravač ima do ukupnog maksimalnog podlimita od 5.000 EUR u okviru limita polise.

Proširenjem pokrića ne pokrivaju se troškovi preventivnog testiranja na bolest, odnosno antitela izazvana ovim virusom kao ni troškovi boravka u karantinu ili izolaciji.

Zaključivanje online polise putnog zdravstvenog osiguranja moguće je realizovati na portalu e.Triglav tokom 24 sata za samo nekoliko minuta. Po izvršenoj uplati kupac dobija polisu elektronskom poštom i osnovne podatke SMS porukom bez dolaska u filijalu Triglav osiguranja.

(Telegraf.rs/PR)

e-max.it: your social media marketing partner
  • Putno osiguranje po vašoj meri
  • TRIGLAV PUTNO OSIGURANJE
  • GENERALI PUTNO OSIGURANJE
  • UNIQA putno osiguranje

AQUA PARKOVI SRBIJE

Vremenske prilike

Srbija

Danas
17°C
Vazdušni pritisak: 1006 hPa
Padavine: 0 mm
Vetar: JJZ
Brzina vetra: 15 km/h
Sutra
27°C
2024-03-30
28°C
2024-03-31
26°C
2024-04-01
27°C
2024-04-02
19°C
UV INDEX

Kursna lista

Adver City

Scroll to top

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, putnoosiguranje.com koristi Cookije da bi poboljšao korisničko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte više