Facebook-u
Twitter-u
Putno zdravstveno osiguranje u slu─Źaju COVID 19

Koliko god pa┼żljivo planirali putovanje, mogu─çe su brojne neprijatnosti. Tro┼íkovi medicinskih usluga mogu biti i do vi┼íe hiljada evra, bez obzira da li se putuje poslovno ili privatno

Triglav osiguranje je u ponudu uklju─Źilo pro┼íirenje pokri─ça za slu─Źaj bolesti COVID 19 izazvane virusom SARS COV-2.

Ugovaranjem Putnog zdravstvenog osiguranja bi─çe pokriveni (pored standardnih uslova) neophodni medicinski pregledi ovla┼í─çenog lekara i medicinski opravdano testiranje na bolest COVID 19 u slu─Źaju ispoljavanja simptoma infekcije, a u cilju dijagnostifikovanja i pru┼żanja hitne medicinske pomo─çi. Pacijent u slu─Źaju oboljenja ima pokrivene lekove u vanbolni─Źkom le─Źenju, ali i bolni─Źko le─Źenje i repatrijaciju. Sva pokri─ça osigurava─Ź ima do ukupnog maksimalnog podlimita od 5.000 EUR u okviru limita polise.

Proširenjem pokrića ne pokrivaju se troškovi preventivnog testiranja na bolest, odnosno antitela izazvana ovim virusom kao ni troškovi boravka u karantinu ili izolaciji.

Zaklju─Źivanje online polise putnog zdravstvenog osiguranja mogu─çe je realizovati na portalu e.Triglav tokom 24 sata za samo nekoliko minuta. Po izvr┼íenoj uplati kupac dobija polisu elektronskom po┼ítom i osnovne podatke SMS porukom bez dolaska u filijalu Triglav osiguranja.

(Telegraf.rs/PR)

e-max.it: your social media marketing partner
  • Putno osiguranje po va┼íoj meri
  • TRIGLAV PUTNO OSIGURANJE
  • GENERALI PUTNO OSIGURANJE
  • UNIQA putno osiguranje

AQUA PARKOVI SRBIJE

Vremenske prilike

Srbija

Danas
11┬░C
Vazdušni pritisak: 1008 hPa
Padavine: 2 mm
Vetar: ZSZ
Brzina vetra: 13 km/h
Sutra
13┬░C
2024-04-26
19┬░C
2024-04-27
22┬░C
2024-04-28
27┬░C
2024-04-29
27┬░C
UV INDEX

Kursna lista

Adver City

Scroll to top

U skladu sa novim Pravilima i uslovima kori┼í─çenja i Polisom o po┼ítovanju privatnosti, putnoosiguranje.com koristi Cookije da bi pobolj┼íao korisni─Źko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadr┼żaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte vi┼íe