Facebook-u
Twitter-u

Na aplikaciji se mogu na─çi informacije o zdravstvenoj situaciji, putovanjima i merama koje su na snazi u svim dr┼żavama ─Źlanicama EU

Evropska komisija pokrenula je mobilnu aplikaciju "Ponovno otvaranje EU" (Re-open EU ) na kojoj se mogu na─çi informacije o zdravstvenoj situaciji, putovanjima i merama koje su zbog pandemije korona virusa na snazi u svim dr┼żavama ─Źlanicama EU, kao i na Islandu, Lihten┼ítajnu, Norve┼íkoj i ┼ávajcarskoj, pi┼íe Tanjug.

Korisnici, u prvom redu putnici po Evropi, mogu da na jednom mestu dobiju najnovije informacije o nacionalnim merama karantina, zahtevima za testiranje i aplikacijama za pra─çenje i upozoravanje mobilnih korona virusnih kontakata.

Informacije su dostupne na 24 slu┼żbena jezika EU, koriste─çi verifikovane podatke Evropskog centra za prevenciju i kontrolu bolesti i dr┼żava ─Źlanica.

U Briselu napominju da je aplikacija besplatna i dostupna za sve za Android i iOS telefone.

"Ponovno otvaranje EU" je jedna od mera koje je Komisija najavila u svom paketu za turizam i transport iz maja 2020. godine, kako bi pomogla gra─Ĺanima da putuju bezbedno, uz puno po┼ítovanje zdravstvenih smernica.

Do sada te informacije su bile dostupne na internet stranici koja je od polovine juna imala više od osam miliona poseta.

Izvor: telegraf.rs

e-max.it: your social media marketing partner
  • Putno osiguranje po va┼íoj meri
  • TRIGLAV PUTNO OSIGURANJE
  • GENERALI PUTNO OSIGURANJE
  • UNIQA putno osiguranje

AQUA PARKOVI SRBIJE

Vremenske prilike

Srbija

Danas
11┬░C
Vazdušni pritisak: 1008 hPa
Padavine: 2 mm
Vetar: ZSZ
Brzina vetra: 13 km/h
Sutra
13┬░C
2024-04-26
19┬░C
2024-04-27
22┬░C
2024-04-28
27┬░C
2024-04-29
27┬░C
UV INDEX

Kursna lista

Adver City

Scroll to top

U skladu sa novim Pravilima i uslovima kori┼í─çenja i Polisom o po┼ítovanju privatnosti, putnoosiguranje.com koristi Cookije da bi pobolj┼íao korisni─Źko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadr┼żaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte vi┼íe