Pokrenuta mobilna aplikacija za praćenje epidemiološke situacije u EU - Putno osiguranje

Facebook-u
Twitter-u

Na aplikaciji se mogu naći informacije o zdravstvenoj situaciji, putovanjima i merama koje su na snazi u svim državama članicama EU

Evropska komisija pokrenula je mobilnu aplikaciju "Ponovno otvaranje EU" (Re-open EU ) na kojoj se mogu naći informacije o zdravstvenoj situaciji, putovanjima i merama koje su zbog pandemije korona virusa na snazi u svim državama članicama EU, kao i na Islandu, Lihtenštajnu, Norveškoj i Švajcarskoj, piše Tanjug.

Korisnici, u prvom redu putnici po Evropi, mogu da na jednom mestu dobiju najnovije informacije o nacionalnim merama karantina, zahtevima za testiranje i aplikacijama za praćenje i upozoravanje mobilnih korona virusnih kontakata.

Informacije su dostupne na 24 službena jezika EU, koristeći verifikovane podatke Evropskog centra za prevenciju i kontrolu bolesti i država članica.

U Briselu napominju da je aplikacija besplatna i dostupna za sve za Android i iOS telefone.

"Ponovno otvaranje EU" je jedna od mera koje je Komisija najavila u svom paketu za turizam i transport iz maja 2020. godine, kako bi pomogla građanima da putuju bezbedno, uz puno poštovanje zdravstvenih smernica.

Do sada te informacije su bile dostupne na internet stranici koja je od polovine juna imala više od osam miliona poseta.

Izvor: telegraf.rs

e-max.it: your social media marketing partner
  • Putno osiguranje po vašoj meri
  • TRIGLAV PUTNO OSIGURANJE
  • GENERALI PUTNO OSIGURANJE
  • UNIQA putno osiguranje

AQUA PARKOVI SRBIJE

Vremenske prilike

Srbija

Danas
3°C
Vazdušni pritisak: 1023 hPa
Padavine: 0 mm
Vetar: IJI
Brzina vetra: 13 km/h
Sutra
6°C
2022-11-30
6°C
2022-12-01
5°C
2022-12-02
6°C
2022-12-03
8°C
UV INDEX

Kursna lista

Adver City

Scroll to top

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, putnoosiguranje.com koristi Cookije da bi poboljšao korisničko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte više